What's on
Paradiso

Legends: Paradisco Special

Legends: Paradisco Special

Friday 14 December 2012

Friday 14 December 2012

DJ Rob Manga, DJ KC the Funkaholic, VJ Supreme Cuisine & MC Fit.

Vrijdag 14 december brengt LEGENDS: een ode aan het feest Paradisco.

Van 1995 tot 2005 was Paradisco hèt feest om naar toe te gaan voor de beste Disco, Funk, Soul, Boogie en Old School Hip Hop. Met als residents o.a. DJ KC the Funkaholic, DJ Rob Manga, MC Too Tall en VJ Supreme Cuisine in poptemptempel Paradiso.

Paradisco stond naast de heerlijke muziek ook bekend om zijn specials waar alles uit de kast werd gehaald. Niks was te gek! Zo is er tijdens een zomerspecial een groot zwembad (inclusief badmeester) in de grote zaal van Paradiso neergezet.

Uit de Michael Jackson specials die tijdens Paradisco zijn gehouden is het feest LEGENDS: ontstaan. Daar is het idee geboren om naast 'the King of Pop' ook andere muzikale helden zoals James Brown, Marvin Gaye en Stevie Wonder te eren door middel van een muzikaal en visueel spektakel.

Zonder Paradisco geen LEGENDS. Veertien december staat LEGENDS: daarbij stil en is het tijd om een ode te brengen aan het feest Paradisco.

Een reis door de tijd met DJ Rob Manga, DJ KC the Funkaholic, VJ Supreme Cuisine en MC Fit. De muzikale genres gaan van Soul, Funk en Disco naar R&B, Hip Hop en Swingbeat, terwijl de zeldzame optredens en de originele videoclips worden vertoond op de videoschermen.

Je kan je foto laten nemen in de professionele LEGENDS: photo booth of door de LEGENDS: partyfotograaf in de grote zaal.

De foto’s zijn na het evenement te downloaden via de LEGENDS: Facebook pagina.

Paradiso Programme

What's on