Larry June press

Larry June

Larry June

Tuesday 24 May 2022

Tuesday 24 May 2022

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Larry June maakt toegankelijke muziek voor degenen die van luxe houden. Welvaart, snelle auto's en vrouwen zijn dan misschien belangrijk voor hem, maar niet minder dan de simpelere dingen in het leven als zelfzorgzaamheid, uitjes naar de markt, zijn planten water geven en smoothies maken. Zijn stijl is een kruising tussen de twee steden waar hij in opgroeide: San Francisco en Atlanta. "The Bay sound" is daarmee iets wat vaak te herkennen is in zijn muziek.

Zijn profilerende muziekcatalogus werd beloond met support van outlets als Complex, FADER, the New Yorker en samenwerkingen met onder andere Post Malone en Curren$y. June's meest recente album 'Orange Print' landde op nummer 1 van Billboard's Heat Seekers lijst en werd opgevolgd met een nationale tour in 28 steden die volledig uitverkocht. In 2022 is de brug naar Europa aangelegd. Met een kalender vol festivals en een Europese tour op komst, is te zeggen dat Larry June wereldwijd zijn stempel aan het drukken is.

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Larry June
Hqdefault 220314 113120

Larry June & Cardo

Don't Try It (Official Video)

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on