What's on
Paradiso

Kraftwerk The Catalogue 12345678 in 3-D - The Mix (1991)

Kraftwerk The Catalogue 12345678 in 3-D - The Mix (1991)

Thursday 22 January 2015

Thursday 22 January 2015

Zie voor alle informatie over de kaartverkoop en tickets: www.ticketmaster.nl/kraftwerk. 

-> Heb je een kaartje gekocht voor Kraftwerk? Fijn dat we je dan zien! Neem een geldig wettelijk identiteitsbewijs mee! Een OV-chipkaart, bankpas, etc zijn géén geldig identiteitsbewijs! Kaartjes zijn niet overdraagbaar. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster aangaande de voorwaarden voor wijzigingen.

Met welke identiteitsbewijzen kan ik mij identificeren? Heeft u de Nederlandse nationaliteit? Dan kunt u zich identificeren met een geldig Nederlands paspoort en een geldige Nederlandse identiteitskaart. Ook een geldig Nederlands rijbewijs of geldig bromfietsrijbewijs (categorie AM) kunt u meestal als identiteitsbewijs gebruiken.

Ongeldige documenten: U kunt zich niet identificeren met andere pasjes en kaarten, zoals een openbaarvervoerkaart, bromfietscertificaat of zwemabonnement. U kunt zich ook niet identificeren met een identiteitsbewijs dat verlopen is.

Kopie identiteitsbewijs niet geldig. Een kopie van uw paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument is geen geldig identiteitsbewijs. De echtheidskenmerken die op het originele document zijn aangebracht kunnen op een kopie niet worden gecontroleerd.


KRAFTWERK - The Catalogue 12345678 is een chronologische verkenning van Kraftwerk's acht klassieke meesterwerken uit het hele repertoire van de groep, met spectaculaire 3D-beelden. De combinatie van beeld en geluid laat de ontwikkeling van 40 jaar muzikale en technische innovatie zien, met inbegrip van nieuwe mixen en improvisaties, 3D-projecties en computeranimaties. Elke avond staat één van Kraftwerk's baanbrekende studioalbums centraal. De integrale uitvoering van elk album wordt gevolgd door een aantal andere composities uit hun rijke oeuvre. 

Paradiso Programme

What's on