What's on
Kraantje Pappie Persfoto

Kraantje Pappie + Romeijn

Kraantje Pappie + Romeijn

zondag 17 maart

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 18:30, Main programme: 20:30

Sold out

Ticket € 39,00

Price including € 4,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 4,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Met zijn driedelige albumreeks ‘Crane’ schiep de rapper/artiest een groots en eigen elektronisch geluid. Dit resulteerde in een verzameling gouden- en platina hits als 'Waar is Kraan?', 'Feesttent', 'Pompen' en 'De Manier’. Ook behaalde het album ‘Crane III’ de platina status. Het vierde en eveneens platina album ‘DADDY’ was inclusief hits als ‘Lil Craney’, ‘Liefde In De Lucht’ en ‘Ik Heb Je Nodig’ al goed voor meer dan 120 miljoen streams.

Ook als het om liveoptredens gaat, weet Kraan indruk te maken. Sinds 2007 staat de teller inmiddels op meer dan duizend shows. Waaronder Lowlands, Pinkpop, Concert at Sea, Zwarte Cross, Rock Werchter en Pukkelpop. Hij heeft ook al eerder de AFAS uitverkocht en zal dit dunnetjes overdoen in Paradiso.

Na 2023 te hebben ingevuld met hits als ‘Ruggengraat’, ‘Zin In De Zomer’ en de ‘Euro Visie’ EP met Bizzey, staat 2024 volledig in het teken van Kraan’s nieuwe aanstaande soloalbum.

Support: Romeijn

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Kraantje Pappie
  • Romeijn

Lil Craney

Kraantje Pappie op Spotify

https://open.spotify.com/artist/5yDkaiPTFbHGWCMXAEBt5Q?si=cNqwVuO0R_-whsp-SEhwOA

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on