What's on
Finnegan handprints ko 2 mb

Kojaque + Monjola

Kojaque + Monjola

Saturday 2 December 2023

Saturday 2 December 2023

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Kojaque heeft uitverkochte tournees gehad in heel Ierland, het Verenigd Koninkrijk, het vasteland van Europa en Noord-Amerika. Ook was hij een gewaardeerde openingsact voor Lana Del Rey en vergezelde hij Loyle Carner op tour door Australië en Nieuw-Zeeland. Elke release is kritisch geprezen en heeft een toegewijde fanbase opgebouwd, waarbij mensen zich niet alleen verbinden met zijn commentaar op de hedendaagse samenleving, maar ook met zijn oprechtheid.

Na de baanbrekende projecten 'Deli Daydreams' en 'Town's Dead' keert Kojaque terug met een album dat zich bezighoudt met het verleden en een nieuwe toekomst tegemoet gaan: 'Phantom of the Afters'. Kojaque's eerste twee platen hebben het Ierse hiphoplandschap voorgoed veranderd. 'Phantom of the Afters' traceert de vage contouren van jeugdtrauma, depressie, rouw en liefde. Dit is een album dat troost en zekerheid vindt in de acceptatie van het zelf, door los te laten wat niet langer dient. Het album komt uit op 27 oktober.

Support: Monjola

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Kojaque
  • Monjola
KOJAQUE

KOJAQUE

Eviction Notice

Accept the preferences cookies to view the video.

Kojaque op Spotify

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on