What's on
SFB X JONATHAN HOOST0926 mb

KM - middagshow

KM - middagshow

Sunday 17 September 2023

Sunday 17 September 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 15:00, Main programme: 16:30

Dit is de extra show. Er vindt ook een show in de avond plaats.

This event is sold out. We have opened a waiting list which you can join here. If you purchased a ticket and no longer wish to attend the event, you can return one or more tickets from your order within your account. Check this page for more information about the waiting list and returning tickets.

Purchased tickets are available to download two days prior to the event via your Paradiso account or email confirmation.

Kaene Marica, beter bekend als KM, is een rapper uit Den Haag die bekendheid heeft verworven als een kwart van de rapformatie SFB. Het viertal uit Den Haag brak vrijwel direct door met het nummer 'Flexen' en debuut album 'Reset the Levels'. Daarna volgden vele grote successen: van het behalen van een gouden status voor het album '77 nachten' tot een platina status voor het album 'Reset the Levels III'. Ze behaalden hun eerste nummer 1-hit met het nummer 'Culo', een samenwerking met Frenna en Bizzey.

KM heeft inmiddels met succes zijn solocarrière gelanceerd. Zo heeft hij meerdere hits en samenwerkingen met bekende Nederlandse artiesten zoals Jonna Fraser en Chivv. In 2019 werkte KM ook samen met internationale artiesten zoals Kater Karma met de track 'Wagwan' en Rich Kalash met de track 'Babylon'. KM staat bekend om zijn unieke stijl en zijn vermogen om emoties en ervaringen om te zetten in pakkende en meeslepende tracks.

Met zijn energieke liveoptredens en een trouwe, maar groeiende fanbase en meer dan 700.000 maandelijkse Spotify-luisteraars, is KM een van de meest veelbelovende namen in de Nederlandse rapscene. Hij heeft zich bewezen als een creatieve en veelzijdige artiest die voortdurend werkt aan het verbeteren van zijn vaardigheden en het uitbreiden van zijn invloed in de muziekindustrie.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • KM
KM & Jonna Fraser

KM & Jonna Fraser

Echt of Fake

KM op Spotify

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on