Kimbra Paradiso

Kimbra + LLUCID

Kimbra + LLUCID

dinsdag 24 januari 2023

dinsdag 24 januari 2023

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Support: 18:45, Main programme: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets te koop. Bekijk voor de inhoud van deze pakketten de informatie onderaan deze pagina.

Ondanks dat Kimbra in thuisland Nieuw-Zeeland en Australië al aardig bekend was, werd de experimentele popsinger-songwriter in 2011 bij het wereldwijde publiek bekend als de vrouwelijke artiest in Gotye's 'Somebody That I Used to Know'. Sindsdien bewees Kimbra keer op keer meer dan dat te zijn; Haar debuutalbum 'Vows' wordt goed ontvangen, ze wint twee keer de Best Female Artist bij de ARIA Music Awards, wint twee Grammy's, komt met een volgende plaat 'The Golden Echo' waarop ze samenwerkt met o.a. Thundercat en John Legend en tourt voor haar derde LP 'Primal Heart' met Beck, Odesza en David Byrne. In 2023 komt daar een nieuw album 'A Reckoning' en een gelijknamige tour bij. Het album is geschreven vanuit de optiek van moeder natuur over onderwerpen als feminisme, het klimaat, ras en het patriarchaat.

Support: LLUCID

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Kimbra
  • LLUCID
Op dinsdag 24 januari staat Kimbra in Tolhuistuin Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & (VIP)tickets

Kimbra

Save Me

Op dinsdag 24 januari staat Kimbra in Tolhuistuin Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & (VIP)tickets

Kimbra x Dawn

Version of Me

Voor het concert van Kimbra in Tolhuistuin zijn VIP tickets te koop. Deze kosten €105 per stuk. De inhoud van de 'Meet & Greet Experience Package' bestaat uit:

- One (1) event ticket
- Meet & Greet and photo opportunity with Kimbra
- One (1) Exclusives Kimbra tote bag
- One (1) Commemorative VIP laminate

Limited availability

Let op: Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering van de Meet & Greet Experience Package. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de artiest en het team van de artiest.

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on