Kiefer web

Kiefer

donderdag 1 februari 2024

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Ticket € 21,00

Including day membership

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

Kiefer Shackelford is een jazzpianist en elektronische muziekproducer uit Los Angeles. Na zijn studie aan het conservatorium bracht hij in 2017 in eigen beheer debuutalbum 'Kickinit Alone’ uit. In zijn producties slaat hij een brug tussen genres als hiphop, jazz, soul, funk en house, maar hoor je tevens zijn klassiek getrainde oor en invloeden van legendarische jazzmuzikanten als Herbie Hancock and Bill Evans terug. De release van zijn debuutalbum gooide hoge ogen bij fans, critici en collega-muzikanten wereldwijd: zo tekende Kiefer een platencontract bij het iconische hiphoplabel Stones Throw en stonden de afgelopen jaren artiesten als Anderson .Paak, Kaytranada, Moses Sumney en SiR in de rij om met hem samen te mogen werken. Sinds de release van zijn eerste album heeft hij beslist niet stil gezeten en in een rap tempo volgden er nog vier albums, waarvan zijn laatste 'It's Ok, B U' net uit is. Op 1 februari zie je Kiefer in Tolhuistuin.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Kiefer

Kiefer op Spotify

Kiefer – "It's Ok, B U

Kiefer – "It's Ok, B U

Kiefer – "It's Ok, B U

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on