What's on
Julia Zahra

Julia Zahra

Julia Zahra

Wednesday 21 November 2018

Wednesday 21 November 2018

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:30, Main programme: 20:00

Dit concert is uitverkocht, maar Julia Zahra komt op zaterdag 23 maart ook naar Paradiso Noord.

In 2013 was Julia Zahra de jongste winnares ooit van The Voice Of Holland. Ze scoorde 2 nummer 1-hits met 'Oops…I did it again' en 'Empire State of Mind' en won twee jaar later het achtste seizoen van De Beste Zangers van Nederland.  Het liedje 'Just An Illusion' dat ze daar speelde, zorgde voor internationaal succes. De nu 22-jarige zangeres werd geboren in de Verenigde Staten, maar verhuisde al snel naar Bussum. Ze stond meermaals voor een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis samen met haar The Voice-coach Marco Borsato. Het debuutalbum ‘Julia van der Toorn’, zoals de zangeres eigenlijk heet, kwam vlak na haar deelname aan TVOH uit en belandde op de eerste plek in de iTunes-hitlijsten. 

Nu is ze terug met haar nieuwe EP 'Something New'. De songs zijn in de soul/pop traditie geschreven en hebben een moderne feel: "Ik wil graag alle liedjes die ik schrijf, ook live in m’n eentje kunnen spelen met mijn gitaar. Maar ik ben niet bang om een elektronische en soulvolle invulling te geven aan mijn nieuwe EP."

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Julia Zahra
Hqdefault 180529 183827

A Little Bit Of Home (live @ 3FM Serious Request 2017)

Hqdefault 180529 183827 1

Just an Illusion

Hqdefault 180529 183827 2

Oops... I Did It Again (Official Audio)

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on