What's on
Paradiso

Juanes + Dave Mochilero

Juanes + Dave Mochilero

zondag 12 juli 2015

zondag 12 juli 2015

De Colombiaanse popster Juanes is hotter dan ooit, nadat hij bij de Grammy Awards zijn nieuwe single 'Juntos' zong. Juanes schreef het nummer speciaal voor de Disneyfilm 'McFarland USA' een feel-good verhaal over hardlopers en hun coach op een Latino-school in Californië, waarin Kevin Costner de hoofdrol speelt. Bij iTunes stond het nummer meteen bovenaan de Latin chart. Juanes zong het nummer onlangs ook tijdens de "Victoria's Secret Swimsuit Special" op CBS, omringd door topmodellen als Adriana Lima, Behati Prinsloo, Alessandra Ambrosio, en anderen. Zijn komende 'Loco de Amor' tournee is vernoemd naar zijn schitterende laatste album van vorig jaar. Juanes komt eerst naar Europa, daarna begint hij een uitgebreide toernee door Amerika.

Juanes’solo-debuutalbum ‘Fíjate bien’ leverde hem in het jaar 2000 drie Latin Grammy’s op, drie jaar later  verwierf hij voor het eerst bekendheid in Nederland, met de single ‘A Dios le pido’, dat een bescheiden hit werd. Het nummer kwam van zijn tweede album ‘Un día normal’. De meeste Nederlanders kennen Juanes van de single ‘La camisa negra’, die in 2006 zeventien weken in de top 10 stond.

Voorprogramma: de Colombiaanse singer-songwriter Dave Mochilero speelt cumbia en rumba met gitaar, harmonica en voetpercussie. Zijn insipratie komt van Manu Chao, Gipsy Kings en Bob Dylan.

Na afloop afterparty in de kelder met DJ Mickster.Paradiso Programme

What's on