What's on
Joy Oladokun web

Joy Oladokun

Joy Oladokun

maandag 4 maart 2024

maandag 4 maart 2024

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Joy Oladokun, de muzikale virtuoos wiens stem een ongeëvenaarde kwetsbaarheid en authenticiteit uitstraalt, bevindt zich momenteel in het midden van een opmerkelijk jaar, dat wordt gekenmerkt door de triomfantelijke release van haar nieuwste meesterwerk, 'Proof of Life'. Dit album, bestaande uit dertien magische composities, trekt Joy ons mee in een wereld waar de sublieme harmonie van haar stem samenvloeit met het rijke palet van haar unieke ervaringen.

In samenwerking met getalenteerde artiesten als Chris Stapleton, Noah Kahan weeft Joy de draad van haar levensverhaal door melodieën die resoneren als mantra's voor de ziel. Haar songs zijn als eerlijke gesprekken met het diepst van haar ziel, zo omschreven door The New York Times. Joy Oladokun schittert als een baken in de muziekwereld van vandaag, en haar innemende live-optredens zijn een bewijs van haar overweldigende talent. Als zwarte, homoseksuele artieste en kind van Nigeriaanse immigranten van de eerste generatie, weigert Joy de gebaande paden te bewandelen en deelt ze haar unieke perspectief met de wereld.

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Joy Oladokun

Joy Oladokun - Somebody Like Me

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on