What's on
Joost promo foto

Joost + Mick Speck & Rarri Jackson

Joost + Mick Speck & Rarri Jackson

Sunday 3 March 2019

Sunday 3 March 2019

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 18:30, Main programme: 20:30

Al jaren maakt Scandinavian Boy 'Joost' video’s voor YouTube. Een uitlaatklep voor zijn creativiteit. Onder zijn alter ego ‘EenhoornJoost’ bouwde hij online een grote fanbase op. Gaandeweg begon hij te zingen, rappen en produceren. Het creëren van beeld in combinatie met zijn liefde voor muziek bleek een schot in de roos. Bekijk maar eens de clip behorend bij de track ‘Scandinavian Boy’, het titelnummer van Joosts eerste EP bij het hiphoplabel ‘Top Notch’. Het geeft hem de mogelijkheid verschillende zintuigen van zijn fans te prikkelen.

Tijdens zijn eerste clubtour verkocht Joost alle zalen uit en afgelopen zomer zorgde hij voor een uitpuilende X-Ray op Lowlands. Eveneens afgelopen zomer bracht hij samen met de Amsterdamse Donnie een nieuwe album uit: ‘M van Marketing’. De plaat telt elf nummers, waaronder samenwerkingen met Mr. Polska en Stuntje. Bij het nummer ‘Stockholm’ heeft het duo weer een kijkenswaardige videoclip weten te maken. Na een EP en twee mixtapes verschijnt eind 2018, naast zijn nieuwe boek Albino, zijn eerste echte album.

Voorprogramma's: Rarri Jackson, Mick Spek

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Joost
  • Rarri Jackson
  • Mick Spek
  • DJ Wouter
Hqdefault 181015 121540

Donnie, Joost - Stockholm (Prod. Hasse de Moor)

Donnie, Joost - Stockholm (Prod. Hasse de Moor)

Hqdefault 181015 122316

Joost - Scandinavian Boy (Prod. Ramiks)

Joost - Scandinavian Boy (Prod. Ramiks)

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on