What's on
Paradiso

John Cale & Band - het verplaatste concert van 13 mei

John Cale & Band - het verplaatste concert van 13 mei

Monday 22 October 2012

Monday 22 October 2012

Het verplaatste concert van 13 mei. Reeds gekochte kaartjes voor 13 mei blijven geldig of kunnen worden geretourneerd bij Ticket Service Nederland. Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm

Het nieuwe album van Jonh Cale & Band komt later uit dan verwacht: begin september. Om die reden is het concert verplaatst.

Eigenzinnige legende. De eigenzinnige John Cale heeft vele gezichten gekend tijdens zijn lange carrière. Samen met Lou Reed maakte hij deel uit van de legendarische groep The Velvet Underground. Hij bracht meer dan 20 soloplaten uit en werkte als producer samen met steeds nieuwe generaties muzikanten waaronder: The Stooges, Patti Smith, Siouxie and The Banshees en Happy Mondays. Onrust is het handelsmerk van de excentrieke muziekmaker, maar de kracht van Cale is zijn unieke combinatie van rock met experimentele subtiliteiten en nuances. Dat maakt de muziek van John Cale compromisloos, spannend en uitdagend. De geniale gentleman is ondertussen 69, maar hij rockt nog als weleer.

Paradiso Programme

What's on