What's on
Joe Buck persfoto

Joe Buck

Joe Buck

Thursday 25 March 2021

Thursday 25 March 2021

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

  • Program is seated only

NL: Het concert van Joe Buck in Paradiso op 25 maart 2021 is helaas afgelast. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

ENG: The Joe Buck concert at Paradiso on March 25, 2021 has been canceled. All ticket buyers will receive an email with more information.

--

Dat je geen geboren Amerikaan hoeft te zijn om prachtige Americana te maken, bewijst de Nederlandse singer-songwriter Joe Buck. De jonge Rock Academie-alumni, overigens niet te verwarren met de Amerikaanse muzikant met dezelfde naam van o.a. Legendary Shack Shakers, trok na zijn afstuderen naar Nashville om songs te schrijven voor zijn debuutalbum. Dat gaat hem voor de wind. Het gaat zelfs zó goed, dat zijn single ‘The Way You Take Time’ benoemd werd tot de NPO Radio 2 Topsong en hij als eerste Nederlandse artiest ooit heeft opgetreden op CMA Fest, het grootste countrymuziekfestival van Amerika. Ook tourde hij door Europa met Kacey Musgraves en speelde hij in het voorprogramma van o.a. Duncan Laurence, Hunter Hayes, Maren Morris en Dan+Shay.In het najaar van 2019 gaf hij in het kader van zijn eerste, eigen solotournee ‘The Way You Take Time Tour’ een nagenoeg uitverkocht concert in Paradiso Noord. Begin 2021 komt hij - mét voltallige band - terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso met zijn 'White Roses Tour 2021, om de nummers van zijn debuutalbum ten gehore te brengen.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Joe Buck
Joe Buck - The Way You Take Time

Joe Buck

The Way You Take Time

Accept the preferences cookies to view the video.
Joe Buck - White Roses

Joe Buck

White Roses

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on