What's on
Jett Rebel persfoto

Jett Rebel - 19.00 uur

Jett Rebel - 19.00 uur

zondag 5 juli 2020

zondag 5 juli 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 18:00, Main programme: 19:00

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Maximaal 2 tickets per persoon.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
  • Program is seated only
  • Limited tickets per person
  • Tickets only sold online

Op zondag 5 en maandag 6 juli geeft Jett Rebel in het kader van zijn ‘Face to Face Tour’ vijf soloconcerten in Paradiso. De concerten voldoen door de gelimiteerde capaciteit en inachtneming van de verplichte 1,5 meter afstand tussen bezoekers aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM.

Jett Rebel is sinds zijn in 2014 verschenen debuutalbum 'Venus & Mars' niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. De opvallende zanger en multi-instrumentalist kon de afgelopen jaren Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte AFAS Live en een show in Ahoy op zijn CV bijschrijven. Zijn carrière leverde een Edison, Zilveren Notekraker en meerdere 3FM Awards op.

Vanaf juli trekt Jett Rebel in zijn eentje door het land onder het motto: ‘Have guitar, will travel’. Naar eigen zeggen omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, omdat optreden en mensen vermaken een tweede natuur is en natuurlijk omdat het na drie maanden weer mag. Wegens omstandigheden anders dan anders, maar wel persoonlijker dan ooit. Eind 2019 tourde de artiest met zijn band nog langs de kleinere Nederlandse clubs, maar nu beloven zijn soloconcerten in de grote zaal van Paradiso voor maximaal 100 personen nog net iets intiemer te worden.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Jett Rebel
Hqdefault 200617 210929

Jett Rebel

Just in case you're ever down again

Accept the preferences cookies to view the video.
Hqdefault 200617 210930

Jett Rebel

Amy

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on