What's on
Jeangu Macrooy web

Jeangu Macrooy + Mickie

Jeangu Macrooy + Mickie

Saturday 7 May 2022

Saturday 7 May 2022

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Support: 17:45, Main programme: 20:30

Jeangu Macrooy begon zijn muzikale reis toen hij op zijn dertiende een gitaar kreeg van zijn ouders en met tweelingbroer Xillan een muzikaal duo begon. In 2014 besloot hij zijn carrière voort te zetten in Nederland en vertrok uit Suriname. Er ontstond een muzikale samenwerking met producer Perquisite en hij werd getekend bij diens label Unexpected Records. In 2017 kwam zijn succesvolle debuutalbum ‘High On You’ uit dat lovende recensies ontving en een nominatie ontving voor een Edison Pop. Opvolger Horizon (2019) was een stap voorwaarts en bevat songs, variërend van pure popmuziek tot gospel. Onlangs was hij de uitverkorene om Nederland te representeren op het Eurovisie Songfestival.

Op dit moment werkt Jeangu aan zijn derde studio album dat gepland staat voor release in de tweede helft van 2022. De eerste twee singles, 'A Little Greener' met Pete Philly, die onder meer werd uitgeroepen tot topsong op NPO Radio 2, en Worship zijn inmiddels verschenen.

Support: Mickie

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Jeangu Macrooy
  • Mickie
Hqdefault 220131 122252

Jeangu Macrooy

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on