What's on
Paradiso

Jazz Juniors, Jazz Focus Big Band incl. maaltijd en avondprogramma

Jazz Juniors, Jazz Focus Big Band incl. maaltijd en avondprogramma

Sunday 29 May 2011

Sunday 29 May 2011

Paradiso verandert op zondag 29 mei de hele dag  in een paradijs voor liefhebbers van hedendaagse Nederlandse jazz. NTR, Paradiso en Jazz Orchestra of the Concertgebouw hebben de handen ineen geslagen en samen een nieuw festival in het leven geroepen: Jazz in Paradise. Centraal tijdens dit festival staat het concert van het twintig man tellende Jazzorchestra of the Concertgebouw (JOC), onder leiding van dirigent-arrangeur Henk Meutgeert en samen met  Kyteman (Colin Benders), fluitist Ronald Snijders en trompettist-componist Jan van Duikeren.

De eerste editie van Jazz in Paradise wordt geopend door The Jazz Juniors en de Jazz Focus Bigband, twee jonge talentrijke Nederlandse jazzensembles die muzikaal gecoached en geleid worden door de van oorsprong Schotse fluitist-saxofonist Peter Guidi. Tijdens deze middagsessie van dit festival speelt zich ook een jazzeducatief deel af, met jazzworkshops en jazzdance. Daarnaast geeft Kyteman ’s middags een bijzondere masterclass aan jonge muzikanten.

In de opmaat naar het avondprogramma kunnen de festivalgangers tussen 18.00 en 20.00 uur aanschuiven voor een eenvoudige maaltijd aan de lange tafels in de artiestenfoyer van Paradiso.


Paradiso Programme

What's on