Jay electronica

Jay Electronica

Jay Electronica

donderdag 3 oktober 2019

donderdag 3 oktober 2019

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

De show van Jay Electronica in Bitterzoet is vanwege privéomstandigheden uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig de nieuwe datum of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster & Paylogic. Let goed op tot wanneer de kaarten kunnen worden geretourneerd; dit wordt door Ticketmaster of Paylogic per mail met je gedeeld.

Ga voor meer informatie naar http://www.paradi.so/Kaartverkoop-info.

---
Jay Electronica is een veelbesproken rapper/producer die als één van de eerste artiesten zijn reputatie wist op te bouwen door middel van social media en online muziekplatforms zoals het inmiddels opgeheven Myspace. Hij groeide op in een achterstandswijk New Orleans, waar hij tot zijn 19e bleef wonen. In de jaren die volgden, leefde Jay Electronica als een nomade en pendelde hij continu tussen Atlanta, New York, Detroit, en Baltimore, Sinds 2000 gaat hij als artiest door het leven onder de naam Jay Electronica en werkte hij als rapper én producer samen met o.a. J. Dilla, Madlib, Mr. Porter, Mos Def, J. Cole, Mac Miller, Common en vele anderen.

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Jay Electronica
Hqdefault 190424 115948

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on