Paradiso

J Balvin + afterparty Fiesta Macumba + dj Flava

J Balvin + afterparty Fiesta Macumba + dj Flava

dinsdag 8 november 2016

dinsdag 8 november 2016

Presented by FunX

De Colombiaanse zanger J Balvin, één van de snelst opkomende sterren uit de Latin muziekwereld, geeft zijn eerste concert in Nederland.

De afgelopen twee jaar heeft José Álvaro Osorio Balvin, mondiaal beter bekend als J Balvin, vier #1 Latin singles op zijn naam staan in Amerika én het record gebroken voor de langste nummer één hit van een Latin popartiest. De zanger heeft al een Latin Grammy Award voor Best Urban Artist op zijn naam staan, evenals vele samenwerkingen: van Major Lazer tot Justin Bieber. Hij is de vaandeldrager van de tweede generatie reggaetonrevolutie, die deze de reggaeton opnieuw in de internationale schijnwerpers zet.

Op zijn nieuwe album ‘Energia’ werkt hij samen met Juanes, Daddy Yankee, Fuego, Yandel en DVLP. De hits ‘Ginza’ en ‘Bobo’ zijn al honderden miljoenen keer bekeken op YouTube en de derde single ‘Safari’ waarop Pharrell in het Spaans meezingt, belooft records te gaan breken.

Na de show is het tijd om te dansen tijdens de 'Fiesta Macumba' afterparty.
Fiesta Macumba maakt al jaren het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Musica Latina, van toen en nu! De Macumba Soundsystem bombardeert de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: merengue, reggaeton, pachanga, tropical bass, cumbia, kuduro, bachata, dancehall, favela funk, reggae, latin hiphop, salsa, zouk, afro... Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat.

Paradiso Programme

What's on