What's on
Paradiso

Indiestad Pop-Up Shop

Indiestad Pop-Up Shop

Saturday 20 December 2014

Saturday 20 December 2014

In deze pop-up shop van Indiestad kan je bij de Indiestadmedewerkers de EARLY BIRD Indiestadpas 2015 kopen. De pas is eenmalig €25 en geeft je toegang tot minstens 52 concerten in 2015, vanaf januari.

Er is mogelijkheid om te pinnen en contant te betalen. Let op: 1 pas per persoon; de pas is persoonsgebonden. Bij het kopen van een Indiestadpas vragen we je om je e-mail adres, om je zo op de hoogte te houden van de laatste Indiestadpasconcerten.

Paradiso presenteert: Indiestadpas 2015. Met één pasje van 25 euro naar minstens 52 concerten per jaar, op de hoogte blijven van nieuwe, opwindende bands en talenten, en meedenken met het indieprogramma dat zich in Paradiso afspeelt: de Indiestadpas van Paradiso krijgt in 2015 veel bijzondere extra’s. “De pashouder levert zelf een bijdrage aan onze programmering.”

In 2011 werd de Indiestadpas in het leven geroepen door Paradiso en zijn indiekeurmerk Indiestad. Het pasje, dat voor een eenmalig, jaarlijks bedrag wordt aangeschaft, gaf destijds toegang tot meer dan veertig indieconcerten in Paradiso en op externe locaties zoals Bitterzoet, De Duif en de Amstelkerk. Sinds de toevoeging van de zaal Paradiso Noord in de Tolhuistuin, is dat aantal met de huidige Indiestadpas 2014 nog hoger geworden. De selectie ligt in handen van Paradiso zelf. Tot de concerten in het verleden behoorden onder meer: St. Vincent, Howlin’ Rain, The Orwells, Kurt Vile & The Violators, Elephant Stone, Savages, Portugal. The Man, Boy & Bear, Allah-Las, Dinosaur Jr., The Growlers en Metz.

Uitbreiding
Komend jaar worden de voordelen van de pas uitgebreid. Naast de gebruikelijke concertlijst die Paradiso samenstelt, worden de Indiestadpasleden uitgedaagd: ze mogen actief meedenken over de inhoud van het indieprogramma van 2015 via facebook en de Indiestadledenwebsite. Er kan bovendien gestemd worden om jouw favoriete band naar Paradiso te krijgen – bij voldoende belangstelling, gaat Paradiso erachter aan. .

Programmeur Ben Kamsma: “We willen veel nieuwe dingen gaan uitproberen volgend jaar, en de Indiestadpashouders hebben daar een belangrijke rol in. Een scherpere programmering, avonden die alleen voor pashouders toegankelijk zijn, enzovoorts. De Indiestadpashouders zijn toegewijd en weten veel van de muziekscene af. Hun kennis passen we graag toe. Daarnaast stellen we ze wekelijks op de hoogte van nieuwe programma’s die toegankelijk zijn met Indiestadpas.”

Concertlijst 2015

De eerste concerten waarbij de Indiestadpas in 2015 geldig is:

Tee Pee Records Night – Harsh Toke e.a. (8 januari)
Dondergrondse: Ravage Ravage DJ’s (8 januari)
Cymbals Eat Guitars (20 januari)
Natalie Prass (29 januari)
Waxahatchee (1 februari)
Stephen Steinbrink (8 februari)
RAWK! Twin Peaks e.a. (12 februari)
Gaz Coombes (16 februari)
Team Me (23 februari)
BRNS (24 februari)
Alex G (25 februari)
Spain (11 maart)
Sleater Kinney (19 maart)
Evan Dando (22 maart)
Godspeed You! Black Emperor (30 april)

De EARLY BIRD Indiestadpas (zo lang de voorraad strekt) kost €25 euro en is vanaf zaterdag 20 december te koop. De eerste kans om een Indiestadpas te bemachtigen is tijdens Indiestad Pop-up Shop die in de Kelder van Paradiso geopend wordt, met muziek, drankjes en meer. De pop-up shop is geopend van 13:00 tot 17:00. Daarna, vanaf maandag 22 december, zijn de passen te koop via Ticketmaster, op www.indiestad.nl.

Indiestadpas 2015
Prijs: EARLY BIRD €25,00
Geldig van januari 2015 t/m december 2015

Te koop in de Indiestad Pop-up Store, zaterdag 20 december 13:00 – 17:00, en vanaf maandag 22 december via Ticketmaster op www.indiestad.nl

Kijk voor meer informatie op http://www.indiestad.nl/">www.indiestad.nl
Vragen of opmerkingen? Mail: mailto:[email protected]">[email protected]

Paradiso Programme

What's on