What's on
Paradiso

House Dance Forever

House Dance Forever

Saturday 7 February 2015

Saturday 7 February 2015

Bezoekers (visitors) kaarten >>
Deelnemers (participants) kaarten >>

Er zijn twee verschillende kaarten: voor deelnemers (participants) en bezoekers (visitors). Met een deelnemers kaart schrijf je je direct in voor deelname. Deelnemers moeten zich op de dag zelf op tijd (15.00-16.00 uur) melden om hun aanmelding te bevestigen en hun rugnummer op te halen. De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.


Juryleden: Kyle Clark (US), Caleaf (US), Rabah (FR).
Dj's: KC The Funkaholic, Chocolate Brown
Host: John Agesilas

House Dance Forever is een internationale dans battle waar de besten van de internationale danstop aan deel willen nemen. De moeder aller Forever battles trekt ieder jaar weer honderden dansers uit het buitenland. Voor dansliefhebbers de mogelijkheid om een kijkje te krijgen in de underground danscultuur.

Wie House Dance Forever dit jaar op zijn of haar naam wil schrijven zal uiteindelijk langs de drie juryleden moeten geraken. Want dat onderscheidt Forever van alle andere battles die wereldwijd worden uitgevochten. Daar waar tijdens andere evenementen de jury comfortabel achter een tafel haar oordeel velt, bestaat die scheidslijn tijdens Forever niet. In de laatste rondes dansen finalisten tegen juryleden. En niet altijd is het jurylid de beste danser. Het levert momenten op die door velen voor altijd in het geheugen worden gegrift. Bovenal zorgt het voor een ongekend hoog niveau, een battle waarin alleen het beste boven komt drijven. De winnaar valt eeuwige roem en prijzengeld ten deel.

House Dance Forever wordt georganiseerd door het dansfestival Summer Dance Forever, dat komende zomer van 11 t/m 19 augustus 2015 in Amsterdam plaatsvindt.

Paradiso Programme

What's on