What's on
Paradiso

House Dance Forever 2014

House Dance Forever 2014

zaterdag 1 februari 2014

zaterdag 1 februari 2014

Voor de House Dance Forever battle zijn twee verschillende kaarten: voor deelnemers (participants) en bezoekers (visitors). Met de eerste schrijf je je direct in voor deelname. 
Deelnemen? Koop je kaart (participant) >>
Kijken? Koop je kaart (visitor) >>

Wil je zowel naar House Dance Forever als naar Juste Debout (zondag 2 februari)? De Combi kaart levert je €5,- korting op. Kies eerst je Juste Debout kaart, later kies je je House Dance Forever kaart.  
Combi kaart: Juste Debout visitor / House Dance Forever >>
Combi kaart: Juste Debout participant / House Dance Forever >>

Jury: Mamson (FR), Tony McGregor (VS), Meech (FR)
Host: John Agesilas
DJ’s: KC the Funkaholic, Chocolate Brown


House Dance Forever is een internationale dans battle waar de besten van de internationale danstop aan deel willen nemen. Al drie keer eerder vond de moeder aller Forever battles in de hoofdstad plaats en trok honderden dansers uit het buitenland. Voor dansliefhebbers de mogelijkheid om een kijkje te krijgen in de underground danscultuur.

Wie House Dance Forever dit jaar op zijn of haar naam wil schrijven zal uiteindelijk langs de drie juryleden moeten geraken. Want dat onderscheidt Forever van alle andere battles die wereldwijd worden uitgevochten. Daar waar tijdens andere evenementen de jury comfortabel achter een tafel haar oordeel velt, bestaat die scheidslijn tijdens Forever niet. In de laatste rondes dansen finalisten tegen juryleden. En niet altijd is het jurylid de beste danser. Het levert momenten op die door velen voor altijd in het geheugen worden gegrift. Bovenal zorgt het voor een ongekend hoog niveau, een battle waarin alleen het beste boven komt drijven. De winnaar valt eeuwige roem en prijzengeld ten deel (500 euro).

Ook dit jaar grote internationale namen in de jury van House Dance Forever: Mamson (FR), Tony McGregor (VS), Meech (FR).

Je moet 11 jaar of ouder zijn om deel te nemen.
Deelnemers moeten zich op de dag zelf op tijd (15.00-16.00 uur) melden om hun aanmelding te bevestigen en hun rugnummer op te halen.

Er zijn ook workshops House Dance Forever, waar je nieuwe choreografieën, moves en battle skills van de beste dansers van de wereld leert.


Kijk voor meer informatie op www.summerdanceforever.com

Paradiso Programme

What's on