What's on
Paradiso

Homework presents Reckless - Confessing EP Release Party

Homework presents Reckless - Confessing EP Release Party

Friday 10 August 2012

Friday 10 August 2012

Grote zaal: Subb-an, Homework & Beesmunt Soundsystem

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Hun Conversation Piece EP mag dan kortgeleden verschenen zijn op Exploited, in augustus verschijnt er al weer een nieuwe EP van het illustere Nederlandse duo Homework, ditmaal op het Britse 2020Vision. Om dit heugelijke feit te vieren, toveren de twee Amsterdammers op 10 augustus Paradiso om tot een ware 'house tempel' voor een release party met speciale gast Subb-an - die zijn sporen niet alleen verdiende met producties op 2020Vision, maar ook op wereldwijd gerespecteerde labels als Crosstown Rebels, Spectral Sound en Culprit

Subb-an - Crosstown Rebels, 2020Vision, UK

Ashique Subhan, beter bekend als Subb-an, is zonder twijfel een van de meest geliefde artiesten die de (deep) house scene rijk is en zijn rappe ‘rise to fame’ is er een om jaloers op te zijn. In 2011 werd hij door DJ Mag uitgeroepen tot ‘Best Breakthrough DJ’ en in datzelfde jaar werkte hij zich ook nog eens de prestigieuze Resident Advisor DJ Top 100 in. Maar dit succes is hem niet komen aanwaaien, want Subb-an is al sinds zijn veertiende in de weer met elektronische muziek. Sinds die prille jaren heeft hij door middel van zijn kenmerkende producties een indrukwekkende lijst van labels aangedaan: van Crosstown Rebels tot Jamie Jones’ Hot Creations. Het is dan ook een eer dat Homework deze Brit heeft weten te strikken voor een dj-set in Paradiso.

Homework - 2020Vision, Exploited, NL

Toen de twee heren van Homework hun baan opzeiden bij Amsterdamse platenzaak Concerto, om zich volledig te storten op hun dj-carrière, hadden zij ook niet kunnen voorzien dat het allemaal zo snel zou gaan. Want sindsdien is hun ster zowel nationaal als international snel gestegen. Hun groovy producties op Exploited en Jesse Rose’s Made To Play brachten hun naar menig buitenlandse club - waaronder de Panoramabar in Berlijn en Social Club in Parijs – en speelde hun in de kijker van artiesten als Soul Clap, Laurent Garnier, Jimpster, Joris Voorn en Axel Boman. Het verschijnen van hun nieuwe EP op 2020Vision is dan ook reden voor een feestje.

Paradiso Programme

What's on