What's on
Junya

Saturday Night · Higherlife Collective X Gallowstreet · Super-Sonic Jazz Festival 2024

Saturday Night · Higherlife Collective X Gallowstreet · Super-Sonic Jazz Festival 2024

zaterdag 16 november

In Paradiso - Main Hall

Doors: 23:59, Doors close: 04:00, Main programme: 23:59

Including day membership

This event is part of the Super-Sonic Jazz Festival 2024.

The following tickets are valid for this evening:

Super-Sonic Jazz Festival 2024 Week Pass
Super-Sonic Jazz Festival 2024 Weekend Pass
Super-Sonic Jazz Festival 2024 Saturday Festival Ticket
Super-Sonic Jazz Festival 2024 Saturday Club Night Ticket

Super-Sonic Jazz presenteert vernieuwende artiesten die bewegen op het snijvlak van jazz. Op het festival zijn zowel nationale als internationale artiesten te bewonderen die invloeden van traditionele jazz combineren met soul, hiphop, elektronische, klassieke en niet westerse muziek. Super-Sonic Jazz Festival 2024 vindt plaats van woensdag 13 tot zondag 17 november in Paradiso, de Vondelkerk en de Duif in Amsterdam.

Super-Sonic Jazz Festival 2024 · Higherlife Collective X Gallowstreet

Higherlife Collective is een muzikaal ensemble dat de rijke tradities van Ghanese Highlife-muziek samenbrengt en zowel jonge als oudere getalenteerde musici in Nederland verenigt. Het collectief is opgericht door de visionaire drummer en kunstenaar, Junya, wiens levenslange passie voor Highlife-muziek de basis legde voor deze unieke muzikale reis. Het collectief is niet alleen een viering van het rijke muzikale erfgoed van Ghana, maar ook een getuigenis van de kracht van samenwerking tussen doorgewinterde veteranen en opkomend talent. De naam "Higherlife Collective" zelf weerspiegelt de toewijding van de groep om de essentie van Highlife-muziek te verheffen en te vieren, generatiegrenzen te overstijgen en een gevoel van eenheid te bevorderen.

Voor deze speciale avond van muziek werken ze samen met het all-star brass band-collectief Gallowstreet, voor een avond vol zeer dansbare highlife-muziek.

Line-up

Main Hall

  • Gallowstreet
  • Junya Appiah
SS Jhopelijkisdezegoed

Super-Sonic Jazz

Super-Sonic Jazz is an Amsterdam-based non-profit platform for exciting artists who move within the universe of jazz. We release music on our independent record label, and in collaboration with Paradiso, we organize concerts, jams, and the annual Super-Sonic Jazz Festival. This year Super-Sonic Jazz Festival 2024 will take place from Wednesday, November 13th to Sunday, November 17th, 2024, at Paradiso, de Duif and the Vondelkerk in Amsterdam.

More info
Ssj website logo

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on