Ritme V Dstad

Het Ritme van de Stad

Het Ritme van de Stad

Tuesday 6 June 2023

Tuesday 6 June 2023

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00, Main programme: 19:30

Aanschaf van lidmaatschap is geldig entreebewijs | Gratis toegang voor Stadspashouders

Muziekcentrum Eiwerk, HVO-Querido, Het Leger des Heils en Centrum de Brouwerij organiseren samen elke eerste dinsdag van de maand in 2023 Sociale Concerten in de Bovenzaal van Paradiso.

Na drie zomerse edities van de “Het Ritme van de Stad” concertreeks in het Vondelpark Openluchttheater, slaan de vier organisaties hun handen in één en treden er elke maand een groot aantal talenten op in muziektempel Paradiso. Van rock tot pop, van reggae tot soul, van songwriters tot swingende bands. Met Het Ritme van de Stad laten we zien dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn en zorgen we voor verbinding tussen cultuur, welzijn en de stad.Dit mooie initiatief geeft muzikanten van de vier organisaties de mogelijkheid om hun passie op een prachtig openbaar podium te delen met elkaar en het publiek. Samen met andere muziekliefhebbers in Amsterdam vormen we een steeds bekendere sociale muziekcommunity met een steeds groter kloppend hart: Het Ritme van de Stad.

Stadspas:
Stadspashouders krijgen gratis toegang. Let op: dit gaat om een beperkt aantal kaarten, dus wees er vroeg bij!

Line-up

Upstairs Room

  DIP (Dinsdag in Paradiso)

  DIP is een vrije ruimte waar makers de ruimte krijgen om elke dinsdagavond nieuwe ideeën uit te proberen en te experimenteren. Een plek voor talentvolle organisaties, collectieven, kunstenaars, performers, makers, vrije vogels en uitvinders om een eigen invulling te geven aan de dinsdagavond van Paradiso.

  How to get to Paradiso

  Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

  Paradiso Programme

  What's on