What's on
Project Merlijn Twaalfhoven

Het is aan ons; de wereld redden met o.a. Merlijn Twaalfhoven

Het is aan ons; de wereld redden met o.a. Merlijn Twaalfhoven

Tuesday 20 October 2020

Tuesday 20 October 2020

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

 • Program is seated only
 • Limited tickets per person
 • Tickets only sold online

Let op: het programma Het is aan ons; de wereld redden met o.a. Merlijn Twaalfhoven kon vanwege de coronamaatregelen niet plaatsvinden. Om die reden is het programma afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

---

Boekpresentatie en debat over waarom we de kunstenaar in onszelf nodig hebben om de wereld te redden. Met o.a. Merlijn Twaalfhoven. Andere sprekers worden later aangekondigd. 

Hoe kunnen we kunstenaars inzetten bij grote vraagstukken als ongelijkheid en klimaatopwarming? Hoe kunnen veel meer mensen de kunstenaar in zichzelf wakker maken en hun idealisme omzetten in praktische daden? 

In zijn boek 'Het is aan ons' stelt Merlijn Twaalfhoven dat de vaardigheden van de kunstenaar een grote rol kunnen spelen in een tijd van onzekerheid en verandering. Hij beschrijft zijn ervaringen met muziekprojecten in Jeruzalem, Cyprus en Syrië waar hij zich in conflictgebieden begaf, en die lieten zien wat de kracht is van kunst op plekken van schaarste en nood.  

Tijdens deze avond presenteert Merlijn zijn nieuwe boek en gaat in gesprek met aansprekende veranderaars die elk op eigen wijze hun creativiteit en verbeeldingskracht inzetten om complexe problemen aan te pakken. 

Dit programma is onderdeel van het Warming Up Festival

View event on Facebook

Line-up

Club

  Voor jouw bezoek aan Paradiso

  Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

  Warming Up Festival

  Dit programma is onderdeel van het Warming Up Festival

  De wereld is Warming Up. Maar wat betekent dat? En hoe gaan we daarmee om? Hoe wonen we samen op een opwarmende planeet?

  Warming Up Festival presenteert tien dagen op rij een spannend programma met live performances, podcasts, installaties, workshops, expo’s, discussies en theater. We gaan in gesprek met kunstenaars, politici, journalisten en ondernemers.

  How to get to Tolhuistuin

  Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

  Paradiso Programme

  What's on