What's on
Paradiso

Het Amsterdams Ballongezelschap presenteert: Psilluminati – The New World Disorder

Het Amsterdams Ballongezelschap presenteert: Psilluminati – The New World Disorder

zondag 28 december 2014

zondag 28 december 2014

Het is weer zover! Op 28 december 2014 vindt het jaarlijkse Ballonnenfeest plaats in de Paradiso.

Vanuit de schaduw van de dagelijkse sleur loert een eeuwenoud geheim genootschap naar de samenleving, wachtend op het juiste moment. Het gaat om een splinterfractie van een vroege afsplitsing van een ander zeer bekend geheim gezelschap. Het zijn de voorlopers en de nazaten van de Provo’s. Het gaat hier natuurlijk om niemand minder dan DE PSILLUMINATI!

Vanuit hun euforische toren bereiden zij in diepe duisternis hun greep naar de onmacht voor. Onder het vrolijke toezicht van het Algeziene Oogappeltje luiden zij dansend, zingend en dichtend The New World Disorder in. Op 28 december stichten zij een nieuwe schaduwoverheid, het Rariteitenkabinet, en storten daarmee de wereld eens en voor altijd in een totale chaos van liefde, vrijheid en gelukzaligheid.

Het Amsterdams Ballongezelschap roept al haar discipelen van liefde en chaos op zich te verzamelen, van Blijmetselaars tot Anunaakies, Braziliaanse Reptilianen tot Marionet meesters, Ministers van Rariteiten tot Composttheoristen en Bankierewiers. Misschien dat Ballon von Rothschild zelf ook nog acte de présence zal geven.

Line-up na show:

Grote Zaal
Live: Zion Train ( UK )
DJ Isis
Arjuna Schicks

Bovenzaal
Live: Trikosis
Live: Rock and Roll Nico and the boys
Live: Collectief Explosief
DJ Miss Jingles
Dj Esta Polyesta

Over Het Ballonnenfeest

Al 25 jaar organiseert het Amsterdams Ballon Gezelschap (ABG) jaarlijks een show in Paradiso. Maatschappelijke onderwerpen staan er centraal met titels als Hollanditis, De Werkelijke Loosheid, Vijftig Jaar Bom, De Millenniumbug, Sint Juttemis, Koning Klant, De Vrijpartij of Zero Intolerance. Het zijn spetakelstukken van amateurs en professionals, vol kunst- en vliegwerk gecombineerd met poëzie, muziek en liederen, toneel waarbij ook het publiek deel uitmaakt van de show.

Paradiso Programme

What's on