What's on
ID1055 Portra400 2 28 Credits Elias Lopez

Hermanos Gutiérrez

Hermanos Gutiérrez

donderdag 13 oktober 2022

donderdag 13 oktober 2022

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00, Main programme: 19:30

Hermanos Gutiérrez is een tweekoppige instrumentale band bestaande uit de broers Alejandro en Estevan Gutiérrez. Onder invloed van de Latijns-Amerikaanse sound uit de jaren 50 maken de broers prachtige muziek zonder ook maar één woord te zingen. Alejandro en Estevan spelen van jongs af aan al samen en dat is dan ook te horen. Als een van hen een melodie bedenkt en er ontbreekt een geluid, dan maakt de ander het automatisch af. De muziek van de Hermanos Gutiérrez is gemaakt met liefde, passie en eerlijkheid. Het wordt een concert waarbij je heerlijk kan wegdromen en optimaal kan genieten. 

Nadat de broers in 2018 twee albums in Berlijn hadden opgenomen, vervolgden ze hun pad met de in Zwitserland opgenomen albums 'Hoy como Ayer', 'Hijos del Sol' en de singles 'Esperanza' en 'Amor Profundo'. 

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Hermanos Gutiérrez
Hermanos Gutiérrez - Esperanza

Hermanos Gutiérrez

Esperanza

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on