What's on
Paradiso

Herman Brood Academie On Tour: Backgammon, Electric Company, 45ACIDBABIES

Herman Brood Academie On Tour: Backgammon, Electric Company, 45ACIDBABIES

donderdag 24 maart 2016

donderdag 24 maart 2016

Op 24 maart kun je genieten van de beste acts van Herman Brood Academie. Ontdek zelf de allernieuwste talenten en waan je in de wereld van de Herman Brood Academie.

Tijdens HBA on tour gaan “Music Industry professional” studenten aan de slag met het opzetten van een complete tour voor de muzikantenopleiding. De studenten focussen zich daarbij op de pre-productie en de productie van deze tour, daarnaast verzorgen de studenten van podium/studiotechniek het licht en geluid bij de optredens.

Bands als Mister and Mississippi, John Coffey, Birth of Joy en Rondé hebben hun roots liggen op de Utrechtse school. Deze acts zijn allemaal uitgegroeid tot bekende namen in de muziekindustrie.

Backgammon:
De band schitterde onlangs in de finale van de Grote Prijs van Nederland in Paradiso. Vanavond zijn ze terug met hun eerlijke liedjes en stevige sound.Backgammon speelde eerder live met o.a. Bells of Youth en Jett Rebel. Energieke live band.

Electric Company is dan wel de jongste loot aan de Herman Brood Academie-boom, maar met een sound geïnspireerd op de huidige neo-psychedelica van onder andere The War On Drugs en de slimme en creatieve popliedjes van bands als Wilco klinkt de band opvallend volwassen met een uitgesproken Brits smoelwerk.

45ACIDBABIES:

Garage elektropunk uit Utrecht. Hard en ongegeneerd vies. Met invloeden als Die Antwoord, Sleigh Bells en The Kills zetten ze rauwe aanstekelijke grooves neer en zorgen deze rellende kinderen dat niemand stil staat wanneer ze de tent verbouwen.

45ACIDBABIES Soundcloud

Entree gratis na aanmelding via Facebook event HBA On Tour
Paradiso Programme

What's on