What's on
GOST2 5887

GosT + Thomas Barrandon

GosT + Thomas Barrandon

Thursday 19 April 2018

Thursday 19 April 2018

In Paradiso

Doors: 21:30, Support: 20:45, Main programme: 22:15

GosT is het synthwave project van een mysterieuze producer die is herrezen uit de diepe krochten van de demonenwereld. Donkere, bedwelmende electro-house met tussendoor sprankeltjes licht worden afgewisseld met industriële electronica. 

De gemaskerde producer groeide op in de zogenoemde Bible Belt en werd groot gebracht met countrymuziek. De donkere schoonheid van artiesten zoals Depeche Mode en The Cure vormden waren oa. zijn grootse inspiratiebron. In zijn tienerjaren kwam GosT in aanraking met metal en dat is goed terug te horen in zijn meest recente nummers. Zijn alias GosT is pas later ontstaan, nadat hij eerder gebukt ging onder de naam Nightrunner. In maart brengt de duistere slasherwave meester zijn meest extreme werk uit, namelijk het album 'Possesor'. 

Op 19 april treedt GosT op in de kleine zaal van Paradiso. Laat je ziel verpulveren en verwacht een demonische hoeveelheid aan duisternis. 

View event on Facebook

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on