What's on
GET FIRED omslag

Get Fired

Get Fired

Wednesday 7 June 2017

Wednesday 7 June 2017

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00

Entree studenten (op vertoon studentenpas) | 5,-

Leef jij van negen tot vijf? Lijkt elke dag soms dezelfde? Is dit hoe je je het leven had voorgesteld? Op woensdag 7 juni nemen Sebastiaan van Ravenhorst, Dennis Out, en Dan Huijser ontslag bij het Conservatorium van Amsterdam in de kleine zaal van Paradiso. Na vier jaar zweten achter hun bureaus hebben de working class heroes eindelijk de moed bij elkaar geraapt om hun vertrouwde kantoor te verlaten. Dus doe je stropdas af, gooi je computer door het raam, poep op het bureau van je baas en GET FIRED! Or die hired…

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

    BLUPAINT, dat zijn vier begin-twintigers met het indierockhart op de goede plek. Hun retecatchy eerste single Save Me bezorgde ze de titel 3FM Serious Talent, de energieke liveshow leverde de Grote Prijs van Nederland op. Na die succesvolle proloog volgde eind 2016 het smakelijke eerste hoofdstuk in de vorm van hun debuut EP ‘Virtue’.

    GET FIRED omslag

    Blupaint - Save Me

    THE LITTLE YEARS is ontstaan rondom zanger Milo Schemkes en bassist Dennis Out. Na de eerste songs als duo te hebben geschreven, werd het tijd om te transformeren naar een volledige band. Het resultaat hiervan zijn sfeervolle indiepopsongs beïnvloed door bands als The War On Drugs en The National.

    GET FIRED omslag

    The Little Years - Second Chances (Paradiso)

    OAK VALENTINE is het nieuwe geesteskind van singer-songwriter en multi-instrumentalist Sebastiaan van Ravenhorst. Met een opvallende samensmelting van dream-pop, shoegaze en glo-fi verkent de 21-jarige Amsterdammer de grijze gebieden tussen het bewuste en onderbewuste, en legt de innerlijke fricties van dien onbevreesd op tafel. De eerste single van de nog te verschijnen EP geproduceerd door Jurriaan Sielcken (Lucas Hamming, Jett Rebel) zal in juni worden uitgebracht.Steeds vaker zie je bands met een zingende drummer. Dit gaf de doorslag om SANTA ELENA op te richten rondom drummer Dan Huijser. Met twee microfoons, een afgeragde gitaar en een één-octaaf-keyboardje schreef de Amsterdamse muzikale duizendpoot de funderingen in zijn studentenkamer. Moderne folk pop waar mensen zoals Kurt Vile en John Mayer blij van worden.

    Photo by Hannah Jacobs
    Artwork by Sebastiaan van Ravenhorst

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on