Ge reinders oetblaoze 800x400

Gé Reinders Oetblaoze met De Amsterdamse Tramharmonie

Gé Reinders Oetblaoze met De Amsterdamse Tramharmonie

Sunday 20 March 2022

Sunday 20 March 2022

In Paradiso - Main Hall

Doors: 13:00, Main programme: 14:00

 • Program is seated only

De Limburgse Ambassadeur van de Blaosmuziek staat tijdens het slotconcert van zijn laatste tour in Paradiso samen met De Amsterdamse Tramharmonie gedirigeerd door Jacco Nefs. In deze bijzondere samenwerking brengen zij zowel Gé’s nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen, waaronder Blaosmuziek en d’n Haof, ten gehore. De arrangementen zijn geschreven door internationaal bekende blaasmuziek-grootheden als Hardy Mertens en Peter Kleine Schaars. In Gé’s liedjes zijn alle klankkleuren van het orkest te horen, van zachte harmonieën tot overweldigende tutti. 

In Amsterdam is blaasmuziek lang niet zo vanzelfsprekend als in veel andere delen van het land. Toch weet de Amsterdamse Tramharmonie deze muziek de juiste draai te geven, die zij nodig heeft om te overleven in de hectiek van onze hoofdstad. Ontstaan in 1906 als bedrijfsfanfare van de Gemeentetram Amsterdam is het orkest inmiddels uitgegroeid tot een eigentijdse muziekvereniging met ballen. Het orkest weet steeds weer te verrassen door bijzondere producties op de prachtigste podia. Programma’s die het orkest in eigen beheer produceert, van creatief idee tot de laatste puntjes op de i. Dankzij de Tramharmonie leeft de blaasmuziek meer dan ooit in Amsterdam én ver daarbuiten.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  Gé Reinders - een persoonlijke videoboodschap

  Gé Reinders

  Een persoonlijke videoboodschap

  Gé Reinders - Blaosmuziek

  Gé Reinders - Blaosmuziek

  Gé Reinders - Blaosmuziek

  Laot Ós Drinke - Gé Reinders

  Laot Ós Drinke - Gé Reinders

  Laot Ós Drinke - Gé Reinders

  How to get to Paradiso

  Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

  Paradiso Programme

  What's on