Forest Swords

Forest Swords

Tuesday 21 November

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Ticket € 20,00

Including day membership

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

Forest Swords is het project van de elektronische producer Matthew Barnes. Naast experimenteel-hypnotiserende producties die tegelijkertijd bombastisch en kalmerend aanvoelen, werkt de Engelsman als componist en sounddesigner: sinds zijn laatste veelgeprezen studio-album 'Compassion' (2017) schreef hij muziek voor o.a. het Oslo Ballet, videogames, kunstinstallaties en films.

Na deze korte hiatus is Forest Swords terug met nieuwe muziek: op 11 juli verschijnt single 'Butterfly Effect' op Ninja Tune: deels industriële electronica, deels sombere pop. Op de track is een niet eerder uitgebrachte sample van de Zweedse singer-songwriter Neneh Cherry te horen. De single is een voorproefje van een nieuw langetermijnproject, die wordt ingeleid door Forest Swords' eerste livetour sinds de pandemie. Het concert in Bitterzoet is een nieuw ontworpen AV-show in samenwerking met beeldend kunstenaar en regisseur Sam Wiehl.

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Forest Swords
Forest Swords

Forest Swords

Butterfly Effect

Misschien vind je dit ook leuk

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on