What's on
Paradiso

Festival Pass Summer Dance Forever 23 t/m 29 augustus 2012

Festival Pass Summer Dance Forever 23 t/m 29 augustus 2012

Thursday 23 August 2012

Thursday 23 August 2012

Deze pass is geldig voor alle onderdelen van Summer Dance Forever; de workshops, battles, performances, parties, films & seminar. Er is ook een VIP Festival Pass inclusief zeven overnachtingen, zie VIP Festival Pass Summer Dance Forever. Kijk voor meer specifieke informatie over het programma op www.summerdanceforever.com en www.paradiso.nl.

Van 23 tot en met 30 augustus 2012 vindt in Amsterdam Summer Dance Forever plaats, een uniek en internationaal urban-dansfestival. Summer Dance Forever is uniek omdat het een programma presenteert met internationale dansvoorstellingen, battles, workshops en seminars, én films. Topdansers uit de hele wereld zitten in jury’s, nemen zitting in seminars en voeren voorstellingen uit; bezoekers kunnen meedansen (en winnen!), meepraten, naar crews uit de hele wereld kijken of zich met medebezoekers op de dansvloer uitleven tot diep in de nacht.

Alle soorten urban dans komen voor bij Summer Dance Forever voor het voetlicht: house dance, b-boying, popping, locking, krumping en clowning, maar ook jazz en ballet. Summer Dance Forever wordt georganiseerd met, voor en door dansliefhebbers uit Nederland en de rest van de wereld, tot en met de internationale wereldtop. Er komen grote namen als Yugson Hawks, Caleaf Sellers, Hiro Suzuki, Junior Boogie (Canada) en Serial Steppers, maar ook aan crews uit Japan en Duitsland. Er zijn voorstellingen die de nieuwste ontwikkelingen in de urban dans tonen  Dansliefhebbers uit het amateur- of professionele circuit kunnen zich inschrijven voor 70  workshops (door te mailen naar [email protected] of www.summerdanceforever.com ). Naast voorstellingen en workshops biedt SDF ook een unieke kans: battle the kings. Drie finalisten mogen de juryleden uitdagen voor een battle en met een overwinning hun roem forever veiligstellen. Na de battles maken de juryleden plaats voor internationale dj’s waarop de dansers en het publiek verder dansen. Ten slotte organiseert het festival enkele seminars. De Nederlandse top uit het urban dansveld slaat zijn handen ineen en probeert samen met de dansers internationale ontwikkelingen te bespeuren en te bespreken, en een plan van aanpak te formuleren om het niveau van urban dans in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Forever is een dansplatform, dat een nieuwe serie dansprogramma’s voor Nederland ontwikkelde: House Dance Forever, Ballet Forever, Hiphop Forever, Bboy Forever, Popping Forever en Juste Debout. Forever wil bijdragen aan de ontwikkeling van urban dans als kunstvorm.

Summer Dance Forever is een initiatief van Stichting Kindred, John Agesilas en wordt georganiseerd in samenwerking met Paradiso. Summer Dance Forver is een internationale urban dansfestival dat wordt georganiseerd in samenwerking met meerdere Amsterdamse podia.

Donderdag 23 augustus: Hip Hop to the Future

Locatie: Melkweg Theaterzaal. Openingstijd: 20.00. Aanvang: 20.00. Entree: € 13,50 incl. daglidmaatschap (of gratis met passe-partout of VIP)


Vrijdag 24 augustus: Hiphop Forever

Openingstijd: 15.00 (inschrijvingen sluiten om 17.00. Wil je deelnemen, moet je voor die tijd je nummer ophalen, ook als je online al bent ingeschreven.)

Aanvang: 17.30 Entree: €13,50 incl daglidmaatschap (of gratis met passe-partout of VIP)

Judges: Phillipe Alemeida (Physs), Troy Clarke (Junior Boogie) &en Joseph Go.

 

Zaterdag 25 augustus: Housedance Forever

Openingstijd: 15.00 (inschrijvingen sluiten om 17.00. Wil je deelnemen, moet je voor die tijd je nummer ophalen, ook als je online al bent ingeschreven.)

Aanvang: 17.30 Entree: €13,50 incl daglidmaatschap (of gratis met passe-partout of VIP)

Judges: Suzuki Hiroyuki (Hiro), Cebo Carr, Caleaf Sellers.

 

Zondag 26 augustus: Battle The Kings Forever (Crew battle)

Openingstijd: 19.00 (inschrijvingen sluiten om 20.00. Wil je deelnemen, moet je voor die tijd je nummer ophalen, ook als je online al bent ingeschreven.)

Aanvang: 20.00 Entree: €13,50 incl daglidmaatschap (of gratis met passe-partout of VIP)

 

Maandag t/m Woensdag zijn er workshops van onder andere Joseph Go, Junior Boogie, Hiro, Bruce Ykanji, Physs, Archie, Cebo, Archie Burnett & Laure Courtellemont. Summer Dance Forever is een initiatief van Stichting Kindred en John Agesilas en wordt georganiseerd in samenwerking met Paradiso. Forever wil bijdragen aan de ontwikkeling van urban dans als kunstvorm.

 

Paradiso Programme

What's on