What's on
Fabmorvan

Fab Morvan (ex Milli Vanilli)

Fab Morvan (ex Milli Vanilli)

Thursday 15 June 2017

Thursday 15 June 2017

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Ondanks het tragische overlijden van zijn collega en vriend Rob Pilatus stapt Fab Morvan van het welbekende Milli Vanilli toch weer achter de microfoon en gaat hij de wereld voor eens en altijd laten zien waarvan hij gemaakt is. Met live band komen de klassiekers 'Girl You Know It's True', 'Baby Don't Forget My Number' en 'Blame It on the Rain' voorbij maar ook nieuwe up-tempo tracks.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Fab Morvan

Het hit-album van Milli Vanilli 'Girl You Know It's True' is met meerdere miljoenen verkochte platen 6x platinum gecertificeerd en in 1990 won het pop-duo een Grammy voor beste nieuwe artiest. Hun succes na de jaren 80 en 90 nam echter een flinke duikvlucht toen het duo en de agent Sergio Vendero opbiechtte dat er niet door Rob en Fab gezongen is op het succesvolle album, en dat er bij elke show bleek te zijn geplaybackt. Vervolgens moest de Grammy weer ingeleverd worden en volgde er een aantal jaren stilte. In 1998 stond de release voor hun comeback album gepland, maar helaas was de zanger Rob Pilatus voor die tijd al overleden. Fab Morvan zette zijn solo carrière voort en bracht in 2011 nog de single "Anytime" uit en in 2003 een solo album genaamd "Love Revolution". En nu, in 2017 is Fab Morvan nog steeds hartstikke actief  en bleek zelfs een aantal jaar in Amsterdam te hebben gewoond. Op 15 juni staat Fab Morvan met live band in Paradiso Amsterdam!

Fabmorvan
Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on