Persfoto gallowstreet

Super-Sonic Jazz Festival 2023 · Enter The Gallowstreet

Super-Sonic Jazz Festival 2023 · Enter The Gallowstreet

vrijdag 17 november

In Paradiso - Main Hall

Doors: 23:59, Doors close: 05:00, Main programme: 23:59

Ticket € 17,00

Including day membership

Price including € 2,00 service fee
Including day membership

Price including € 2,00 service fee
Including day membership

Dit evenement maakt onderdeel uit van Super-Sonic Jazz Festival 2023.

De volgende tickets zijn geldig voor deze avond:

- Super-Sonic Jazz Festival 2023 Weekpasse-partout

- Super-Sonic Jazz Festival 2023 Weekendpasse-partout

- Super-Sonic Jazz Festival 2023 Vrijdag Festivalticket

- Super-Sonic Jazz Festival 2023 Vrijdag Clubnachtticket

- Ticket to the Tropics 2023 pas

  • Access 18 years and over only

Super-Sonic Jazz presenteert vernieuwende artiesten die bewegen op het snijvlak van jazz. Op het festival zijn zowel nationale als internationale artiesten te bewonderen die invloeden van traditionele jazz combineren met soul, hiphop, elektronische, klassieke en niet westerse muziek. Super-Sonic Jazz Festival 2022 vindt plaats van woensdag 16 en zondag 20 november 2022 in Paradiso, De Duif en Rush Hour in Amsterdam.

Super-Sonic Jazz Festival 2023 · Club Night

Enter The Gallowstreet · The New Originals Soundsystem

Line-up

Main Hall

  • Gallowstreet

Gallowstreet

Gallowstreet is al meer dan een tien jaar een begrip, de Amsterdamse brassband is voor velen bekend door hun energieke, vakkundige blaaswerk dat ze naar Lowlands, North Sea Jazz, Dour en vele andere andere festivals in binnen en buitenland bracht. Gallowstreet mixt genres door elkaar met een missie: het moet dansbaar, herkenbaar en meeslepend zijn. Noem het Giorgio Moroder meets Ennio Morricone, Justice meets Jungle, Daft Punk met blazers, een stukje dance, fusion-jazz met 4 tot the floor stadionrock. In het voorjaar van 2024 verschijnt er een nieuw album van de band, waarmee ze reflecteren op alle avonturen die de band in haar tienjarig bestaan heeft beleefd. De band grijpt qua sound terug naar het debuutalbum ‘Battleplan’ en staat bol van strijdbare blazer-anthems. Op Super-Sonic Jazz komt Gallowstreet alvast een voorproefje geven.

LIKEMINDS

LIKEMINDS is een muziekduo uit Amsterdam, bestaande uit LYMA en Rebiere. Hoewel ze in veel opzichten op elkaar lijken, lijkt dit muziekteam elkaar perfect aan te vullen in hun vaardigheden. Ze vinden de perfecte balans tussen songwriting en avonturen in het wilde weg. Hun geluid balanceert tussen soul, hiphop, elektronische muziek en nog veel meer, maar is nooit helemaal in een hokje te plaatsen. 

Press pic likeminds

Jembaa Groove

Jembaa Groove is een 7-koppige Afro-soulgroep, ontstaan in Berlijn. Samen maken ze soulvolle ritmes in combinatie met highlife, beïnvloed door het Amerika van de jaren zeventig maar ook door traditionele West-Afrikaanse klanken uit Ghana.

JEMBAA 1

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on