What's on
Emicida Lisboa09 1920x1080 Sem Texto 2

Emicida + Drik

Emicida + Drik

zaterdag 29 april 2023

zaterdag 29 april 2023

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Emicida is al zeker tien jaar de fakkeldrager van rap in Brazilië. Na zijn succesvolle Netflix-concertdocumentaire ‘AmarElo’, bracht hij het gelijknamige album uit, dat hij een sociaal experiment noemt. Met het album, geïnspireerd op Braziliaanse poëzie, het idee van emotionele en spirituele volwassenheid en het idee van eenheid door liefde, creëert hij een stijl die hij 'Neo-samba' noemt.


De MC uit São Paulo staat in heel Brazilië en daarbuiten bekend om zijn freestyle- en battlecapaciteiten. Hij heeft zich ontpopt tot een van de meest invloedrijke culturele figuren van het land en praat en rapt openhartig over de Afro-Braziliaanse identiteit en het sociale klimaat in zijn thuisland.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Emicida
Emicida - Passarinhos ft. Vanessa Da Mata

Emicida

Passarinhos ft. Vanessa Da Mata

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on