Eefje de Visser Bitterzoet

Eefje De Visser - première Bitterzoet concertfilm

Eefje De Visser - première Bitterzoet concertfilm

Friday 3 July 2020

Friday 3 July 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 20:00, Main programme: 21:00

  • Program is seated only
  • Limited tickets per person

Vrijdag 3 juli brengt Eefje de Visser een bijzondere concertfilm uit, welke in Paradiso vertoond zal worden voor maximaal 220 mensen. De film biedt naast een alternatieve live show een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de Coronacrisis helpen. 

Eefje en haar band zijn in topvorm en willen daarom de volledige liveshow alsnog in première laten gaan via deze concertfilm, live opgenomen in de beste audio-en beeldkwaliteit in haar huis en de studio waar ze ‘Bitterzoet’ ook maakte. De inkomsten worden verdeeld onder haar team, de vaste band en crew, en iedereen die meewerkt aan het ontwikkelen van de film. "Zo hoop ik dat we van deze lockdown-nood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische, toegewijde team en voor mijn publiek!"

NEDERLANDS:
Dit is een programma met zitplaatsen. 
Maximaal 2 tickets per persoon. 
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal. 
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.
 
ENGLISH: 
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Eefje de Visser
Op vrijdag 3 juli wordt in Paradiso een bijzondere concertfilm vertoond van Eefje de Visser. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Eefje de Visser

Bitterzoet - live

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on