What's on
IMG 5476 1

Dylan LeBlanc - 19:00 uur

Dylan LeBlanc - 19:00 uur

Tuesday 20 October 2020

Tuesday 20 October 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 18:00, Main programme: 19:00

  • Program is seated only

NL: dit concert is afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, ontvangen een e-mail met meer informatie.

EN: this concert has been cancelled. Ticketbuyers who bought a ticket directly via our website, will receive an email with more information.

-

Singer-songwriter Dylan LeBlanc komt uit Muscle Shoals in Alabama. In de jaren zestig en zeventig zat daar de Muscle Shoals Sound Studio die erg populair was bij artiesten als Wilson Pickett, Aretha Franklin en The Staple Singers. Ze kwamen graag in de studio waar de vader van Dylan LeBlanc sessiemuzikant was. Van jongs af aan hing hij in de studio rond en kreeg op deze manier soul met de paplepel ingegoten. Later voegde zich hier de liefde voor countrymuziek aan toe. Dit hoor je terug op de vier langspelers van deze jonge crooner, waaronder het indrukwekkende debuut ‘Paupers Field’. Zijn laatste wapenfeit draagt de titel 'Renegade' en is opgenomen met de Grammy-winnende producer Dave Cobb. 

Deze show is uitverkocht, maar om 22:00 uur geeft Dylan LeBlanc een extra show.

Coronamaatregelen
Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door. Paradiso is één van de culturele instellingen die van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland een ontheffing krijgt op de maximaal toegestane capaciteit van 30 personen. Dit programma gaat daarom door zoals gepland voor maximaal 250 bezoekers. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Dylan LeBlanc

Van het Sugar Mountain Blog:

Hqdefault 200924 093435

Dylan LeBlanc

Renegade

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on