What's on
ZOE7103 Edit mb

DRAMA

DRAMA

Sunday 3 December 2023

Sunday 3 December 2023

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

DRAMA is de samenwerking tussen producer Na'el Shehade's chique Chicago house-geïnspireerde productiestijl en zangeres Via Rosa. Via Rosa’s soulvolle vertolking is geïnspireerd door de improviserende aard van jazz en speelse patronen van hiphop en bossa nova. Het duo speelt in op de complementaire dynamiek van hun onwaarschijnlijke samenwerking door de lijnen tussen r&b en dance-pop, hartzeer en geluk te vervagen.

Tijdens de eerste jamsessies was de chemie duidelijk: Rosa's soulvolle stem klikte samen met Shehade's chique Chicago house-achtige productiestijl. Er ontstond een uniek geluid op twee EP's, 'Gallows' in 2016 en 'Lies After Love' in 2018, dat werd voortgezet op hun debuutalbum 'Dance Without Me' in 2020. DRAMA bracht nog een EP uit, 'Don't Wait Up' in 2022, die drie nummers bevat die continu in de hitlijsten staan, waaronder fanfavoriet '3 AM'. 

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • DRAMA
DRAMA

DRAMA

Tighjten It Up

Accept the preferences cookies to view the video.

DRAMA op Spotify

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on