What's on
Paradiso

DRAKE + KEMPI

DRAKE + KEMPI

woensdag 7 juli 2010

woensdag 7 juli 2010

Op woensdag 7 juli 2010 zou Drake optreden in Paradiso. Dit concert werd wegens familieomstandigheden van Drake helaas uitgesteld. Nu is er een nieuwe datum en een nieuwe locatie bekend: op woensdag 19 januari 2011 treedt Drake op in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop begint op woensdag 10 november om 14:00 uur, via www.ticketservice.nl en de reguliere voorverkoopadressen.

Gekochte kaarten voor het concert in Paradiso blijven geldig; vanwege het prijsverschil met de nieuwe kaartjes zijn de Paradisokaarten alleen geldig in combinatie met een extra kaart, die 9 euro kost.  Het omzetten van een e-ticket (een kaart die telefonisch of via het internet besteld is) kan via ticketservice. Met uw klantnummer krijgt u tegen betaling van € 9,- het extra kaartje. Het nieuwe en oude ticket tezamen gelden als het entreebewijs.

Bij tickets die gekocht zijn in de winkel (bijvoorbeeld Free Record Shop of Concerto)  dient op de dag van het concert aan de kassa van de HMH bij binnenkomst € 9,- te worden betaald.

Gekochte Paradisokaarten en lidmaatschappen kunnen ook worden teruggebracht waar ze gekocht zijn, tot vrijdag 10 december 2010.

Eén van de beste hiphop-albums van de laatste jaren is niet eens een officiële cd, maar een mixtape. Van een Canadees. Met ‘So Far Gone’ zet rapper (en zanger!) Drake zich begin 2009 op de kaart als dé nieuwe naam om rekening mee te houden. Eén iemand die dat heel goed doet is Lil Wayne, die uiteindelijk aan het langste eind trekt in het gevecht om Drake’s handtekening op een platencontract. De krabbel komt pas nádat Drake een grote hit scoort met ‘Best I Ever Had’ en de toekomst hem breed tegemoet lacht. Dit is Drake’s eerste, niet te missen show in Nederland. In 2010 verschijnt ook ‘Thank Me Later’, zijn échte debuutalbum. DJ Waxfiend.

Paradiso Programme

What's on