What's on
Douwe Bob 15 februari Paradiso

Douwe Bob + Melle

Douwe Bob + Melle

donderdag 15 februari 2024

donderdag 15 februari 2024

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 18:30, Main programme: 20:30

Purchased tickets are available to download two days prior to the event via your Paradiso account or email confirmation.

Douwe Bob won in 2012 De Beste Singer-Songwriter van Nederland en is sindsdien niet meer uit de Nederlandse muzieklijsten weg te slaan. Na het rootsachtige, Americana album 'Born To Win Born To Lose' uit 2021 is er nu een popplaat verschenen in de vorm van 'This World Is Our Home'. De singer-songwriter kwam al vroeg in aanraking met zijn passie voor muziek. Vanaf zijn zesde speelde hij piano en op zijn veertiende kwam hier de gitaar bij. In 2016 representeert hij Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival met het nummer 'Slow Down' en brengt ook het album 'Fool Bar' uit. De Amsterdammer won verschillende prijzen, waaronder drie keer een Edison en viert op dit moment zijn 10-jarig jubileum. Douwe Bob is tevens te zien in De Beste Zangers en eind 2023 zal hij te zien zijn in een nieuwe documentaire.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Douwe Bob
Douwe Bob

Douwe Bob

This World Is Our Home

Topnummers van Douwe Bob

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on