What's on
DIIV persfoto 2

DIIV @ 30 years TOUTPARTOUT

DIIV @ 30 years TOUTPARTOUT

Sunday 15 December

In Paradiso - Main Hall

Doors: 17:30, Main programme: 18:00

Ticket € 31,30

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Tickets will be available two days prior to the event via your account.

DIIV is het project van singer-songwriter, gitarist en multi-instrumentalist Zachary Cole Smith uit New York, die zijn sporen verdiende als drummer van Beach Fossils. DIIV put muzikaal inspiratie uit shoegaze, indierock, dreampop en grunge. De band bracht in 2011 hun succesvolle debuutplaat 'Oshin' uit, opgevolgd door langspelers 'Is The Is Are' in 2016 (door Pitchfork bekroond tot een van de tien beste albums van dat jaar) en 'Deceiver' uit 2019. In de lente van 2024 brengt DIIV hun langverwachte vierde album 'Frog in Boiling Water' uit en speelt aan het einde van het jaar in de Grote Zaal van Paradiso tijdens 30 years TOUTPARTOUT. 

30 years TOUTPARTOUT
Het Europese boekingskantoor voor alternatieve muziek TOUTPARTOUT blaast dertig kaarsjes uit in 2024 en dat wordt gevierd met een aantal verjaardagsconcerten verspreid door Europa. In samenwerking met Paradiso viert het in Gent gevestigde agentschap ook haar verjaardag in Amsterdam. Het eerste bevestigde concert is DIIV, binnenkort volgen meer namen. 

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • DIIV
DIIV

DIIV

Raining On Your Pillow

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on