What's on
Paradiso

Destine, Attack! Attack!, Room 94

Destine, Attack! Attack!, Room 94

Monday 10 October 2011

Monday 10 October 2011

Destine is het Nederlandse antwoord op punkpopbands als Fall Out Boy, Paramore en Simple Plan. Met een onmiskenbare Amerikaanse sound en uitstraling en een platendeal met Sony Music op zak lijkt het een kwestie van tijd voordat Destine een gevestigde naam is in Europa.

De Britse band Attack! Attack! tourde inmiddels al met grootheden als The Blackout, Funeral For A Friend en Lostprophets en wist met het titelloze debuut de aandacht op zich te vestigen. Het tweede album 'The Latest Fashion' is net verschenen en is een must voor liefhebbers van powerpop en poppunk.

De jonge Britse poppunkband Room 94 is in Engeland al een flinke hype en werkt nu hard aan materiaal voor het debuutalbum.

EXTRA: In de week van 1 t/m 5 augustus is Destine elke ochtend te horen op 3FM in de ochtendshow, die deze week wordt gepresenteerd door Michiel Veenstra. De band speelt elke ochtend een nieuw eigen liedje en daarnaast een extra track. Vrijdag 5 augustus wordt de week afgesloten met een (acoestisch) miniconcert, waarbij ook enkele fans aanwezig zijn.

De opnamen van de afgelopen dagen zijn te bekijken via YouTube: 


STAY

http://youtu.be/rr-xe2y_1ZY


WAIT FOREVER

http://youtu.be/aP7DmgY0YXk


BOYS OF SUMMER

http://youtu.be/ouJ4632oLzY


CALIFORNIA GIRLS

http://youtu.be/n2M-uMjC938

Paradiso Programme

What's on