What's on
Paradiso

Danserette Club: Too Funky (George Michael special)

Danserette Club: Too Funky (George Michael special)

Saturday 28 January 2017

Saturday 28 January 2017

Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Gay danceparty Danserette brengt op zaterdag 28 januari een eerbetoon aan George Michael. Tijdens TOO FUNKY – DANCE TO HIS MUSIC worden alle dancehits van de op eerste kerstdag overleden zanger gedraaid. Er komen originele versies voorbij, maar ook veel remixen van zijn nummers. Natuurlijk ook Outside, de tophit waarmee Michael met een vette knipoog reageerde op zijn gedwongen coming out, nadat een undercover agent hem op een openbaar toilet in Beverly Hills had betrapt op ‘oneerbare handelingen’. Het is niet zo gek dat uitgerekend Danserette stilstaat bij de geweldige hits van George Michael. Het feest draait al 10 jaar alleen maar hits die iedereen kent of herkent met een lichte of hardroze laag. Ook de hits van George Michael en Wham! zaten vrijwel elke editie in de cd-spelers. Naast hun hits komen er op 28 januari ook veel hits met een lichtroze randje van collega-sterren uit de 90’s, 00’s en 10’s voorbij. En deze keer ook af en toe een hit uit de 80’s, het decennium waarin George Michael het meest succesvol was met vijf nummer 1 hits op een rij. Donatie COC Na zijn overlijden bleek dat George Michael altijd gul gaf aan diverse goede doelen. Danserette doneert graag mee. Daarom gaat op 28 januari 1 euro per verkochte kaart naar COC Nederland ter ondersteuning van LHBTI-initiatieven.

Tickets koop je ook via www.danserette.nl. Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

What's on