What's on
Damian Marley

Damian Jr. Gong Marley

Damian Jr. Gong Marley

Friday 5 August 2022

Friday 5 August 2022

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Due to unforeseen circumstances Damian "Jr. Gong" Marley will not be able to perform on Friday August 5. Ticket buyers are welcome at Damian's concert on August 4 at Paradiso and will receive an e-mail with more information about refunds shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

Op donderdag 4 en vrijdag 5 augustus staat Damian "Jr. Gong" Marley in de Grote Zaal van Paradiso. De zoon van Bob Marley stond ooit bekend als de 'Youngest Veteran', maar wordt nu gezien als een wijze voor zijn community. Dat hij niet alleen de zoon van is bewees hij menigmaal. Vanaf jonge leeftijd drukte hij een stempel op reggaemuziek en won hij als eerste reggae artiest een Grammy buiten de Reggae-categorie met het album 'Welcome to Jamrock'. Damian tourde met zijn vorige album, 'Stony Hill' uit 2017 de wereld over en ging meerdere succesvolle samenwerkingen aan met verschillende artiesten. Met zijn muziek probeert hij niet alleen zijn eigen stem te laten horen. Het gaat hem juist om het doorgeven van boodschappen van hen die niet in staat zijn te spreken. Een mooie missie die het waard meer dan waard is om live te horen.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Damian Marley
Hqdefault 220121 160754
Hqdefault 220121 160755

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on