What's on
Cosmopyke web

Cosmo Pyke

donderdag 18 april

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 21:30, Main programme: 22:00

Sold out

Ticket € 13,00

Price including € 2,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 2,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Cosmo Pyke is een songwriter en multi-instrumentalist uit Londen. Hij ging naar The Brit School for Performing Arts, waar hij zich voegde in de rij van bekende singer-songwriters alumni zoals Adele, Amy Winehouse, Jamie Woon, Loyle Carner en anderen. Voor zijn teksten gebruikt hij zijn persoonlijke ervaringen van het opgroeien in Zuidoost-Londen en mengt dit met invloeden van reggae, hiphop, jazz en indie. Hij is daarnaast ook skater, graffiti artiest en model. Een veelzijdige creatieveling.

Line-up

Upstairs Room

  • Cosmo Pyke
Curser's Lament

Curser's Lament

Cosmo Pyke

A Piper For Janet

A Piper For Janet

Cosmo Pyke

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on