CHAI 2023

Chai

zondag 5 november

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Ticket € 17,00

Including day membership

Price including € 2,00 service fee
Including day membership

Price including € 2,00 service fee
Including day membership

Dit Japanse viertal werd in 2012 opgericht in Nagoya door de eeneiige tweeling Mana en Kana, waar vervolgens de extra bandleden Yuna en Yuuki bij werden gevraagd. In 2017 verscheen het debuutalbum 'PINK' via het gerenommeerde Amerikaanse label Burger Records, waarvoor ze door Pitchfork met een 8.3 werden beloond. CHAI was in Nederland voor het eerst te zien op de mei-editie van London Calling 2019. 'PINK' kreeg lovende kritieken en trok de aandacht van verschillende beroemdheden buiten de muziekindustrie. In 2020 nam CHAI deel aan het nieuwe album van Gorillaz en tekende een contract met het Amerikaanse label Sub Pop om een wereldwijde impact te maken. Dit jaar wordt een nieuwe plaat verwacht.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • CHAI

Chai

Gratis met Indiestadpas 2023

Zonneprijs is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. De Indiestadpas 2023 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on