What's on
Cafe Paradiso2 min

Café Paradiso

Café Paradiso

Sunday 2 August 2020

Sunday 2 August 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 20:00, Doors close: 00:00, Main programme: 20:30

 • Program is seated only
 • Limited tickets per person
 • Tickets only sold online

Welkom terug bij Paradiso! Sinds het uitbreken van het COVID-19 virus afgelopen maart is het stil in onze grote zaal. Te stil! We kunnen niet wachten om je weer te mogen verwelkomen om samen te genieten van een drankje en van liveoptredens op het podium. Daarom opent Paradiso op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 augustus haar deuren als gezellig borrelcafé: Café Paradiso.

Café Paradiso
Tijdens het jaarlijks in de zomer terugkerende Café Paradiso geniet je in onze grote zaal met een drankje van diverse liveoptredens. Je kunt binnenlopen tussen 20:00 en 00:00 uur. De entree is €5,- (inclusief servicekosten en daglidmaatschap). 

Artiesten op zondag 2 augustus
The International Racketeers Fanclub, Electric Feathers, Aysia, Marc Scheelen, Giovanna’s Zoo & DJ Jack Undercover 

Extra aandacht voor de corona-maatregelen
Tijdens alle evenementen in Paradiso wordt er rekening gehouden met de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Zo is er veel aandacht voor hygiëne in het pand, zijn er enkel zitplaatsen te koop en is het aantal beschikbare tickets gelimiteerd zodat bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren. De lucht in de zaal wordt ververst met buitenlucht. Ook verkopen we enkel tickets via onze website en dus niet aan de deur. 

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  How to get to Paradiso

  Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

  Paradiso Programme

  What's on