What's on
Paradiso

Brood & Spelen - live: Iris Penning, Jeanne Rouwendaal

Brood & Spelen - live: Iris Penning, Jeanne Rouwendaal

Sunday 3 April 2016

Sunday 3 April 2016

Locatie: Paradiso Noord (IJzaal), Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

Paradiso organiseert in samenwerking met de Herman Brood Academie: brood & spelen. Iedere zondagmiddag kun je in de prachtige IJzaal (Paradiso Noord) gratis kijken naar jonge, talentvolle artiesten. Geniet met een drankje van intieme optredens met het mooie uitzicht over ’t IJ als achtergrond.

Het is poëtische pop waarmee Iris Penning je verwelkomt in haar hersenkroeg.
Vaak vrolijk, soms duister, en boven alles met een nadruk op de tekst. Als "Stiekeme stoepkrijter" biecht Iris al haar kleine geheimen openbaar aan de straat. 
De jonge singer-songwriter stond in de finale van de Grote Prijs van Nederland, deed mee aan de Popronde en heeft het podium gedeeld met Spinvis. Onlangs kwam Iris met een ‘Live Album Hoes’: minimalistische videoclips met de albumhoes als uitgangspunt, voor haar nieuwe plaat ‘Spreken met Suiker’, die lovend werd ontvangen door o.a. Muziektijdschrift OOR. 

‘Spinvis knikt instemmend, Ramses Shaffy en Maarten van Roozendaal zien van bovenaf dat het goed is. Koesteren die plaat’ – OOR

‘Welkom in de wereld van een professionele omdenker en observant’ - Kindamuzik

Paradiso Programme

What's on